Три вистави із Бенедиктом Камбербетчем покажуть у Львові

Мережа кінотеатрів Multiplex, British Council Ukraine та арт-об'єднання CoolConnections презентують у Львові одну із програм проекту «Британський театр у кіно». На великому екрані можна буде подивитись три вистави, де головну роль зіграв оскарівський номінат та зірка серіалу «Шерлок» Бенедикт Камбербетч, пише Zaxid.net

Глядачі зможуть побачити трагедію Вільяма Шекспіра «Гамлет» та дві серсії вистави «Франкештейн» у постановці знаменитого режисера Денні Бойла (фільми «На голці», «Мільйонер з нетрів»).

Покази відбудуться 29-31 грудня. Усі вистави покажуть англійською мовою з українськими субтитрами.

29 та 30 грудня покажуть «Франкенштейн: Камбербетч» та «Франкенштейн: Міллер».

У головних ролях - Бенедикт Камбербетч, Джонні Лі Міллер, Елла Сміт, Джон Кіллоран, Стівен Елліот, Карл Джонсон, Деніел Міллар, Ліззі Вінклер

П'єса Ніка Діра за мотивами роману Мері Шеллі розповідає про доктора Віктора Франкенштейн вдихає життя в тіло, створене з частин різних померлих людей. Однак в жаху від мерзенності свого творіння, він кидає його напризволяще.

Самотня істота чекає від світу довіри і любові, але всюди стикається лише зі злістю, жорстокістю і ненавистю. Остаточно зневірившись, вона клянеться розшукати свого творця і помститися йому найстрашнішим чином.

«Франкенштейн і Чудовисько в буквальному сенсі творять один одного, щовечора змінюючи тіла», - говорить режисер Денні Бойл. У двох варіантах – виконавці ролей доктора та істоти змінюються місцями. За свою роботу в постановці обидва актори отримали престижну премію Лоуренса Олів'є і театральну нагороду Evening Standard.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: