АТП-1 хоче обслуговувати обласні маршрути автобусами, придбаними за бюджетні гроші для Львова

avtobus-bogdan

Конкурс на визначення перевізників на обласних маршрутах, який відбувся вчора, не визначив переможців на кількох маршрутах.

Зокрема йдеться про маршрут №138, на який претендували Львівське комунальне АТП-1 та ПАТ «АТП 14630». У членів конкурсного комітету виникли питання до АТП-1, щодо кількості водіїв. З документів, які подав перевізник випливає, що підприємство має недостатню кількість водіїв. Відтак, рішення відклали на тиждень давши можливість АТП-1 надати додаткові документи. Якщо вони будуть надані, то підприємство буде визнано переможцем, бо набрало більшу кількість балів.

Втім якщо в обласного конкурсного комітету більше питань до перевізника немає, то вони можуть  виникнути в громадських активістів та міських депутатів. Автобуси, які АТП -1 подає на обласні маршрути куплені коштом міського бюджету і призначалися для міських маршрутів. Така позиція комунального АТП, є щонайменше дивною враховуючи те, що у місті є низка проблемних маршрутів на яких не вистачає транспортних засобів. Тож може статися так, що нові автобуси, куплені за міські гроші, обслуговуватимуть мешканців області, а львів’яни далі їздитимуть на старих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: