На кордоні затримали нелегалів з Шрі-Ланки, В’єтнаму та Молдови

Учора прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону затримали 6-ох громадян Шрі-Ланки, 4-ох громадян В’єтнаму та одного громадянина Молдови, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон та потрапити до країн Євросоюзу.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Так, на околиці населеного пункту Середнє Ужгородського району, прикордонниками спільно з представниками Національної Поліції було затримано 6-ох осіб азіатської зовнішності. Зі слів чоловіків стало відомо, що вони громадяни Шрі-Ланки, але документів при собі у них не має. Однак під час огляду речей, у п’яти громадян правоохоронці виявили паспортні документи, у яких відсутні відмітки про прибуття в Україну. Пізніше, в ході опитування затримані зізнались, що намагались в подальшому незаконно попасти до країн ЄС у пошуках кращих умов життя.

Крім того, 4-ох громадян із В’єтнаму затримали прикордонники в районі залізничного вокзалу у м. Ужгород. Документів чоловіки, як і зазвичай буває, при собі не мали. Від будь-яких пояснень відмовились.

Ще одного громадянина Молдови без документів затримали охоронці державного рубежу безпосередньо на лінії українсько-словацького кордону. Затриманий пояснив, що намагався в обхід пункту пропуску потрапити до Італії та орієнтувався на місцевості за допомогою компаса.

З метою з’ясування обставин правопорушення та встановлення особи затриманих, усіх правопорушників доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Наразі тривають фільтраційні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: