Святий Миколай зібрався з подарунками у зону АТО, на полігон і в шпиталі

Подарунки до Дня святого Миколая отримають військові у зоні АТО, а також ті, хто проходить навчання на полігоні чи лікуються у шпиталях.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив настоятель Гарнізонного храму у Львові отець Степан Сус.

«Цього року, завдяки акції «Святий Миколай для військових», у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) вдалось зібрати 47.597 грн. За ці кошти було закуплено 553 кілограми солодощів та 205 кілограмів мандарин. Окрім цього, воїни в ніч з 18 на 19 грудня разом з подарунками отримають іконку святого Миколая Чудотворця з молитвою про заступництво. Частина подарунків буде передана в зону АТО, решту святий Миколай роздасть воїнам, що проходять навчання на полігоні або перебувають у військових шпиталях. Також святий Миколай відвідає сім'ї військових, які загинули в АТО.

Ви завжди можете долучитись до цієі акції, зробивши пожертву на акцію «Святий Миколай для військових» у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (м. Львів, вул. Театральна, 11) або через банківський рахунок», – написав отець Степан.

Місія «Центр Військового Капеланства» Української Греко-Католицької Церкви: ПАТ КБ «ПриватБанк», МФО: 325321, ЄДРПОУ: 35775549, р/р 26003060441515 Призначення: «Добровільна пожертва».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: