На Львівщині стартували вибори

____1307_650x410

Сьогодні, 18 грудня, відбувається голосування на перших місцевих виборах у 144 об’єднаних територіальних громадах. На Львівщині вони відбуваються у шести об’єднаних територіальних громадах: Жовтанецькій сільській Кам’янка-Бузького району, Давидівській сільській Пустомитівському району, Нижанковицькій селищній Старосамбірського району, а також Мостиській і Судовишнянській міських і Шегинівській сільській Мостиського району, передає Львівський портал.

Сьогодні, 18 грудня, відбувається голосування на перших місцевих виборах у 144 об’єднаних територіальних громадах. На Львівщині вони відбуваються у шести об’єднаних територіальних громадах: Жовтанецькій сільській Кам’янка-Бузького району, Давидівській сільській Пустомитівському району, Нижанковицькій селищній Старосамбірського району, а також Мостиській і Судовишнянській міських і Шегинівській сільській Мостиського району, передає Львівський портал.

Найбільше виборців у Мостиській ОТГ – понад 17 тис, найменше у Нижанковицькій – менше 2 тис.

Цього дня обиратимуть трьох сільських, двох міських та одного селищного голову, а також депутатів відповідних місцевих рад (буде обрано 140 депутатів). Всього ж зареєстровано 948 кандидатів у депутати, а також 27 кандидатів на посади голів.

Загалом в Україні 18 грудня оберуть 566 депутатів міських рад, 1 092 депутати селищних рад, 1 596 депутатів сільських рад, 21 міського голову, 46 селищних голів, 76 сільських голів та одного старосту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: