Держкіно виділить на фільм «Кіборги» 24 мільйони

70_main

Державне агентство України з питань кіно прийняло рішення виділити на виробництво фільму «Кіборги» режисера Ахтема Сеїтаблаєва 23,97 млн ​​грн.

Державне агентство України з питань кіно прийняло рішення виділити на виробництво фільму «Кіборги» режисера Ахтема Сеїтаблаєва 23,97 млн грн.

«19 грудня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Идас-Філм» контракт про надання проекту «Кіборги» державної фінансової підтримки в розмірі 23 млн 973,6 тис грн Загальна вартість виробництва фільму — 47 млн 947,2 тис. грн», — повідомляється на офіційній сторінці Держкіно у facebook.

Згідно з повідомленням, драма «Кіборги» — це історія про легендарних українських військовослужбовців, які воюють на Донбасі.

Фільм розповість історію одного бойового чергування протягом декількох тижнів у вересні 2014 року.

Добровольча група військових вперше приїжджає в донецький аеропорт, який вже більше чотирьох місяців утримується українцями в умовах постійної війни.

Як зазначив режисер стрічки Ахтем Сеітаблаєв: «Моя мета – зберегти пам'ять про легендарних Кіборгів, а кіно є одним із найкращих засобів, аби це зафіксувати».

Ахтем Шевкетович Сеїтаблаєв — український актор та режисер кримськотатарського походження. Заслужений артист АР Крим. Ведучий військово-патріотичного ток-шоу «Хоробрі серця» на телеканалі «1+1».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: