Чиновники мерії не можуть показати дозволи на пресування сміття в Рясному

Для завезення і встановлення обладнання для пресування сміття не потрібно ніяких дозволів.

Про це під виїзного засідання комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища заявив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської Сергій Бабак, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Місто має передбачати можливі негаразди з погодою. Це дозволить стискати і зменшувати обсяги сміття, яке треба буде вивозити в сильний мороз. Що ви будете робити якщо ще тиждень вдарять морози і сміття замерзне в бачках? Якщо ви кажете, що тут є загроза населенню скажіть конкретно, які норми порушені. Пресувальний комплекс ще не працює, дозволу на його встановлення не треба. Йде монтаж обладнання. Підприємство взяло його в оренду, тільки завезли, діяльність не розпочата. В техніки є власник в нього всі документи», - заявив Сергій Бабак.

Водночас він відмовився коментувати ситуацію з зайнятою поруч з комплексом ділянкою і виритим на ній котлованом пославшись на те, що це відбулося до його призначення на посаду.

Сергій Бабак також припустив, що пресувальна лінія може бути частиною загального комплексу по сортуванню, пресуванню і захороненню сміття. При цьому він наголосив, що про сортування і захоронення сміття в Рясному не йдеться.

Щодо ділянки, яку просив виділити «Львівспецкомунтранс», то за словами директора департаменту вона призначені тільки для обслуговування ангару, ніяких інших планів на цю землю мерія немає.

Нагадаємо, що депутати Львівської міської ради звернуться до правоохоронців з приводу діяльності «Львівспецкомунтрансу» в Рясному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: