Львів отримав нові тролейбуси та низькопідлогові автобуси Ataman

dsc6685-3e40d8fd4619a22ca55031f8adecc46d

Львів оновлює рухомий склад авто- та електротранспорту.

Зокрема, ЛКП «Львівелектротранс» вже отримало 3 з 5 нових тролейбусів львівського виробництва. Також ЛК АТП-1 отримало 16 з 20 малогабаритних низькопідлогових автобусів Ataman. Нову техніку сьогодні оглянув міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба ЛМР.

«Ми починаємо отримувати нові тролейбуси і нові автобуси. Хочу анонсувати, що в проміжку грудень-січень-лютий ми маємо отримати 55 нових автобусів «Електрон», 20 автобусів «Богдан» - 16 вже є у Львові на реєстрації і 5 тролейбусів – 3 з них вже є у депо. Це фактично вже є 80 одиниць нового сучасного громадського транспорту, які, звичайно, вплинуть і на комфорт, і на якість перевезення .

Як зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, планується, що нові тролейбуси курсуватимуть на маршруті №9, який з’єднуватиме новий термінал з центральною частиною міста. «Автобуси Ataman хочемо поставити на маршрут №9, який плануємо відновити, та на інші маршрути нашого комунального підприємства», - сказав Віктор Щир.

Він також  нагадав, що вартість автобуса Ataman складає 1 млн 800 тис. грн, тролейбуса «Електрон» - близько 6 млн грн, великий автобус «Електрон» - понад 4 млн грн.

Окрім нового транспорту, ЛКП «Львівелектротранс» збільшує парк, проводячи капітально-відновлювальний ремонт трамвайних та тролейбусних вагонів, які вже тривалий час не були у використанні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: