У Перемишлянах за кошти ДФРР замінили дах лікарні

__1482240143_613x459-75_3_0

У Перемишлянському районі завершили реалізацію першого проекту за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Зокрема, цьогоріч реконструювали дах поліклініки Перемишлянської центральної районної лікарні, що на вул. Галицькій, 12.

У Перемишлянському районі завершили реалізацію першого проекту за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Зокрема, цьогоріч реконструювали дах поліклініки Перемишлянської центральної районної лікарні, що на вул. Галицькій, 12.

Про це повідомили у департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

За словами директора департаменту Романа Филипіва, роботи виконувало ТзОВ «Пласт», заявником проекту була Перемишлянська районна державна адміністрація. З Державного фонду регіонального розвитку профінансовано 895,7 тис грн, а з місцевого бюджету – ще 103 тисячі гривень.

У рамках проекту виготовили та встановили конструкції даху, змонтували покрівельне покриття з профільного листа та звели зовнішні стіни.

«Поліклініка районної лікарні здана в експлуатацію ще у 1984 році. І капітального ремонту не було близько 30-ти років, тому стара покрівля повністю зруйнувалась по всій площі будівлі. Також руйнації піддались парапетні стіни та вентиляційні канали», - розповів Роман Филипів.

Успішна реалізація проекту подовжила термін експлуатації будівлі і дасть можливість  суттєво покращити медичне обслуговування населення на довготривалий період. Також це дозволить зекономити кошти на енергоносії, покращити умови праці медичного персоналу та умови перебування пацієнтів у закладі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: