Фреймут знялася у російському серіалі з чужим голосом (Відео)

f47126c-clipboard10

Телеведуча Ольга Фреймут, відома своєю вишуканою українською мовою, яку демонструє не лише на телебаченні, а й у своїй книзі «Де їсть і (з ким) спить Фреймут», знялася у російському серіалі з чужим голосом.

У 15-й серії «Готель Елеон» Оля практично грає саму себе, от тільки озвучує її інша актриса.

Після того, як у мережі почали обговорювати участь Фреймут у серіалі, прес-служба «1+1» поспішила заявити, що серіал знятий на замовлення «1+1 media».

«Готель Елеон» - продукт спільного виробництва студії «Yellow, Black and White» і українського продакшена «Sister's Production», знятий на замовлення «1+1 media». Зйомки серіалу відбувалися в Москві та Києві», - йдеться на сайті «ТСН».

https://youtu.be/hD7rDoYhD3E

Довдіка:

О́льга Коник-Фреймут (нар. 25 лютого 1982, Новий Розділ, Львівська область, УРСР) — українська телеведуча, журналістка та модель. Екс-ведуча програми «Підйом» на «Новому каналі», «Шоуманії», «Хто зверху?», «Ревізору», колишня співведуча програми «Страсті за ревізором» на «Новому каналі», та «Голос країни. Перезавантаження» на телеканалі «1+1». З 2014 по 2015 рік — ведуча передачі «Інспектор Фреймут» на телеканалі «1+1».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: