Навесні уроки гуманної освіти запровадять у всіх школах Львова (фото)

2

Більше тисячі юних львів’ян пройшли уроки гуманної освіти під час пілотного проекту «Маленький Принц. Львів, що любить тварин», а вже навесні такий курс розпочнеться у всіх 138 школах Львова.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Упродовж листопада-грудня 2016 року для семикласників 16 шкіл Львова проводили курс гуманної освіти, який охопив 4 уроки та виїзне заняття на ЛКП «Лев».

Читайте також: Львівські перевізники долучились до проекту гуманної освіти у школах

«Пілотний проект реалізовано, реалізовано успішно, і ми маємо план запровадити його в усіх школах Львова в 2017 році. Практичним досягненням цих уроків є те, що більше тисячі молодих львів’ян будуть більш свідомо заводити тварин і ніколи не викинуть їх на вулицю. Тобто, безпритульних тварин стане у місті менше, – зауважила Катерина Ковалюк, координатор проекту. – У цивілізованому світі такі заняття є нормою, настав час і в Україні виховувати гуманність змалку. А Львів стане чудовою відправною точкою».

Читайте також: Тварина не іграшка: як львівських школярів вчитимуть відповідальності щодо чотирилапих

Львівські освітяни відзначили, що курс виявився справді інноваційним. «Ми хотіли зачепити душу дітей, зачепити виховання шляхетних почуттів, розрухати їхній інтелект і розум у ставленні до тварин. При розробці курсу ми використовували методи інтерактивності та дидактичних завдань, аби зацікавити дітей», – зауважила методист НМЦО Валентина Олійник, яка займалася розробкою посібника для вчителів.

Директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак відзначила, що для підприємства, яке бореться з наслідками людської безвідповідальності, цей курс є надзвичайно важливим, адже впливає на причини такої поведінки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: