Сьогодні у Львові представлять мистецьку виставку «РЕ:ВІЗІЯ»

Сьогодні, 21 грудня, у галереї Гері Боумена представляють творчість тих, хто нині є візиткою львівського мистецтва другої половини ХХ – початку ХХІ століття, про це повідомляють організатори. 

Як повідомляють організатори, що всі представлені твори – з приватних колекцій. Більшість з них рідко потрапляють на очі глядачу на музейних/галерейних виставках, а для деяких це на загал перша презентація.

«Від моменту свого створення вони дбайливо зберігаються в помешканнях родин та друзів їх авторів, з року в рік є свідками всіх родинних подій, свят і випробувань. Їх присутність – не просто окраса інтер’єру чи антикварна вартість.  Це – «вікно» у світ того, хто мав натхнення і талант поділитись цим світом з нами. Це – спогад, дотик, світлий сум, що ця людина відійшла, і тиха радість, що ми мали щастя опинитись в аурі таланту. Те, що ці твори вийшли на цей святковий місяць за межі приватного простору в публічний – розкішний різдвяний подарунок всім, хто захоче його отримати». - повідомляють організатори.

Додамо, що виставка триватиме до 19 січня 2017 року, галерея працює з 12.00 - 18.00, пн. - вихідний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: