Львівські ІТ-шники можуть зарезервувати житло в наступних будинках IT House

it-house-1

Будівництво IT House підходить до завершення. Всього за рік вдалося з нуля збудувати найсучасніший будинок. Та проект не збирається зупинятися на цьому: він розширюється та планує нові інфраструктурні зміни – проекти IT House 2.0, IT House Premium та IT Village.

Восени 2015 року було розпочато будівництво тоді ще майбутнього ІТ House. Та зараз на вулиці Джона Леннона розташована 10-поверхова будівля з просторими балконами, великим оглядовим майданчиком, терасою, підземним паркінгом та ком'юніті-румом. Наразі тривають косметичні роботи – оздоблення зовнішніх стін та підключення комунікацій, тож уже навесні новий будинок буде здано в експлуатацію.

«Та найбільшим досягненням цього проекту є не лише сам будинок, а спільнота дружніх сусідів. Це головна відмінність IT House від десятків інших, що є у місті: його мешканці знають одне одного, проводять разом час та разом ухвалюють рішення щодо будинку. Часто майбутні сусіди збиралися на обговорення поточних справ, а після заселення вони ще й зможуть проводити разом дозвілля. Для цього є спеціальний ком'юніті-рум», – розповідають у Львівському ІТ-кластері.

Приводом для будівництва IT House було прагнення вирішити проблему нестачі якісного житла у Львові. Та один будинок не здатен цього зробити. Тому за сприяння Львівської міської ради роботу над інфраструктурними проектами буде продовжено.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий під час Форуму е-врядування, він буде підтримувати інфраструктурні проекти ІТ-індустрії та сприяти виділенню безкоштовних земельних ділянок для будівництва.

За словами СЕО Львівського ІТ-кластеру Степана Веселовського, активна розбудова міста – це величезний внесок львівської ІТ-індустрії у розвиток міста. «Ми зрозуміли, що, оскільки ІТ – це індустрія, яка розвивається у Львові найдинамічніше, вона має брати участь у розвитку міської інфраструктури. Щорічний ріст індустрії становить 20%, а це означає, що потреба у новому житлі зростатиме. Тож ми дивимося наперед і плануємо декілька масштабних інфраструктурних проектів», – зазначає він.

Тепер IT House – це не один будинок, а ще три житлові концепції:

IT House 2.0

Новий IT House буде такою ж дружньою спільнотою, як попередній, та збиратиметься разом на свята і спільні кіноперегляди. Передбачається, що близько 80% мешканців працюватимуть в ІТ-індустрії.

За декілька років мережа IT House розшириться, тож у кожному районі Львова буде ІТ-будинок. І вже зараз є можливість забронювати житло в одному з них. Попередня резервація вплине на те, з якого району почнеться будівництво. Щоб забронювати квартиру в IT House 2.0 та обрати найзручніше для себе розташування потрібно заповни цю форму.

IT House Premium

Будинок буде збудовано в районі майбутнього IT-парку (в околиці вулиці Стрийської та УКУ), де зосередяться офіси найбільших львівських ІТ-компаній. Саме у цьому місці невдовзі почне вирувати життя людей, які створюють майбутнє.

ithousepremium

Це дуже зручне розташування, адже звідти можна легко дістатися центральної частини міста, залізничного вокзалу та аеропорту. Цей будинок відрізнятимуть більші площі квартир та їхня невелика кількість, підвищений комфорт, широкі тераси та підземний паркінг.

Для IT House Premium так само відкрита попередня резервація за посиланням:

IT Village

Це котеджне містечко, що буде розташоване в передмісті Львова. За приклад взято класичне «американське село», філософія якого – це комфорт. Саме тому в майбутньому містечку будуть просторі та зручні будиночки, а також корисна інфраструктура – школа, дитячий садок, магазини, спортивний зал тощо. Мета IT Village – об’єднати успішних людей, створити дружню спільноту. Ці люди зможуть не тільки відпочивати разом, але й планувати та мріяти. Резервація будинку – за посиланням.

ithousevillage

Деталі – на сайті Львівського ІТ-кластеру.

Контактна особа – консультант проекту Мар'яна Мавдрик: [email protected], 0800 300 331.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: