Свято наближається: добірка кращих різдвяних роликів (відео)

110626902

Для тих же, хто і досі не може налаштуватися на святковий настрій з будь-яких причин, ІА Дивись.info пропонує огляд кращих, на нашу думку, різдвяних і новорічних рекламних роликів.

Різдвяні і новорічні свята вже на носі. До прикладу, римо-католики, протестантська церква та навіть частина православних святкуватимуть Різдво вже у ніч з 24 на 25 грудня. Як правило, у цей час родина збирається за одним столом, усі родичі намагаються зібратися в якомусь одному місці, аби побачитися, висловити приємні побажання один одному тощо.

Для тих же, хто і досі не може налаштуватися на святковий настрій з будь-яких причин, ІА Дивись.info пропонує огляд кращих, на нашу думку, різдвяних і новорічних рекламних роликів.

Цей передсвятковий ролик нагадує про важливість бути поруч зі своїми рідними і не забувати про них. Зрештою, люди не вічні, і які б ми не були заклопотані, завжди треба знаходити час приїхати додому.

Навідатися додому спонукає і наступне відео. Тут нам показують, що приїзд рідних – кращий подарунок за всі інші.

https://youtu.be/zN2rlp-8aEc

Продовжує цю тему і реклама від мережі британських супермаркетів Waitrose. Користувачі Інтернет вже встигли назвати цей ролик кращим цього року. Тут маленька пташка, всупереч усім перешкодам, нападам на неї хижих звірів тощо, продовжує прямувати на Різдво до маєтку, де на неї чекають.

https://youtu.be/xtKYdG9r0Pk

Рекламний ролик від Apple демонструє, що свята люблять усі, навіть монстри, на кшталт Франкенштейна, і закликає відкрити своє серце для всіх.

https://youtu.be/aFPcsYGriEs

Свій ролик також випустила і мережа John Lewis. На відміну від інших, він точно змусить вас посміхнутися.

https://youtu.be/sr6lr_VRsEo

Підготувала свою Різдвяну рекламу і німецька мережа магазинів OTTO. Людяність, вдячність, уважність, чуйність, почуття відповідальності – усе у цьому ролику. Він особливо прихильникам мультфільмів.

https://youtu.be/7QKDewzObZM

Один з найновіших рекамних роликів цього року від компанії H&M демонструє, як люди, доклавши спільні зусилля, можуть створити маленьке диво для інших.

https://youtu.be/VDinoNRC49c

Пропонуємо також пригадати одне з найпопулярніших минулорічних відео від Sainsbury's з кішкою Мог. Ролик демонструє, що навіть коли вам здається, що Різдва вже не буде, завжди знайдуться люди, які допоможуть його повернути.

ІА Дивись.info вітає вас з прийдешніми святами та бажає усього найкращого!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: