У Трускавці за кошти ДФРР відкрили першу в місті URBAN-бібліотеку

__1482479936_613x442-53788903924_3_0

У місті Трускавець завершено реалізацію проекту за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) – проведено реконструкцію першої URBAN-бібліотеки по вул. Бориславській, 36.

Про це повідомили в департаменті економічної політики облдержадміністрації.

З ДФРР було профінансовано 896,5 тисяча гривень, з місцевого бюджету – понад 110 тисяч гривень. Близько 2 000 відвідувачів можуть постійно користуватися послугами бібліотеки.

Додамо, що капітальні ремонтні роботи в бібілотеці не проводилися з 1978 року

У рамках проекту замінили вікна та вхідні двері на металопластикові, утеплили фасад. Крім того, реконструювали та відремонтували внутрішні стіни, підлогу та стелю; замінили існуючі внутрішні електромережі та електроопалення; облаштували санвузол та технічно-господарське приміщення; створили площадку для літньої тераси; відремонтували сходи та облаштували пандус; придбали техніку, обладнання, меблі.

Успішна реалізація проекту створить у місті першу сучасну URBAN-бібліотеку, в якій можна буде розширити комплекс бібліотечно-інформаційних послуг – організовувати круглі столи, конференції, семінари, майстер-класи, зустрічі з цікавими людьми, що приїжджають до Трускавеця, а також значно зекономити бюджетні кошти на комунальних послугах.

Слід зазначити, що роботи виконувало ТзОВ «Західбудком», заявником проекту виступив відділ культури Трускавецької міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: