Під час сесії облради Синютка посварився з Сидоровичем

15645336_1292141184158296_1489174324_n

Під час сесії Львівської обласної ради відбувалась публічна перепалка між депутатом «Самопомочі» Михайлом Сидоровичем та головою Львівської ОДА Олегом Синюткою.

Під час свого виступу Михайло Сидорович вкотре розповідав про «сміттєву блокаду (Львова)», на що присутній на сесії голова ЛОДА цього не витримав, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Я вже не можу слухати ту ахінею: хто кого блокує. У Червонограді блокують, коли висипають під воротами, в Ожидові, коли люди знаходять і вночі мене піднімають, питаючи, що це за машина, в Полтаві блокують, де голова ОДА мені телефонує? Що ми розказуємо дурниці», - заявив Синютка.

«Буквально кілька днів тому, я був особистим свідком коли Андрію Івановичу двзонив міністру, не буду його називати, і казав, що ваші сміттєвози розвернули і супроводжуються працівники ДАЇ з мигалками назад до Львова. Хіба це не блокада», - відповів Сидорович.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий повідомляв, що через блокаду сміття хочуть вплинути на «Самопоміч» в парламенті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: