Що говорять астрологи про Україну у 2017

Астрологи бачать в Україні наступного року більше стабілізації та не виключають посадових переміщень.

Про це інформує УНІАН.

Про те, як складеться наступний рік для України розповіла астролог міжнародної категорії, завідуюча кафедрою астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти (Ганновер, Німеччина) Олена Осіпенко.

«Червоних ліній цього року значно більше, ніж у попередні 4 роки. Тоді було більше синіх та зелених. Зелені – це лінії змін, сині – напруги, що може призводити до конфліктів, кризи. А червоні лінії – вони стабілізуючи у нашому житті, економіці», - сказала Осіпенко.

Вона зазначила, що, зокрема, травень 2017 р. для України буде дуже гарним місяцем – сприятливим для прийняття законів, для здійснення реформ. «Було б дуже добре, якби політики наші попрацювали в перших числах травня, а не відпочивали. У нас немає часу відпочивати», - сказала астролог.
А також гарним періодом для України, за словами Осіпенко, буде кінець жовтня - початок листопада. «Все, що буде відбуватися в нашій державі наприкінці жовтня – добре для нашої країни, тому що, щоби там не було – це буде благо, це шлях до прогресу», - пояснила вона.
Водночас, за словами Осіпенко, січень буде сприятливим для справ на рівні держави, вдалих рішень парламенту та інших справ, що відбуватимуться на рівні економіки та політики.

У лютому, за її інформацією, можливі фінансові проблеми та «протистояння в державній системі, можливі посадові переміщення». «Але все ж це місяць реформ, важливого процесу, що відбувається в нашій країні. І я називаю це еволюційний процес, це необхідність, яку треба виробляти», - заявила астролог.
Щодо березня, то вона попередила, що з 10 до 20 березня – не дуже добрий період для починань. «Тут можливі якісь паперові помилки, помилки у договорах, контрактах, можуть бути найнеперспективніші закони прийняті, непотрібні для України контакти можуть бути, через які виникнуть лише проблеми», - зазначила Осіпенко.
«Єволюційні» процеси в розвитку України, за її словами, можливі наприкінці квітня. Сприятливим для цього буде також кінець липня. «Це соціальний ріст, визнання заслуг, авторитету, можливі фінансові надходження від інших країн в Україну», - пояснила астролог.

За словами Осіпенко, парламент краще відправити у відпочинок у серпні, коли будуть затемнення, що не є сприятливим фактором. «Вересень, жовтень та листопад – три прекрасні місяці, в період яких можна зробити багато хорошого. Вересень – гарний період для розвитку культури, мистецтва, освіти – можуть здійснюватися реформи та прийматись інші рішення», - продовжила вона.
Астролог підкреслила, що у рік Півня не можна бездіяти, а треба рухатись вперед.
«2005-2007 рік - з цього моменту вважається, що Україна прокинулася, це старт. А ось фініш, який повинен бути із золотою медаллю - 2021-2023 роки. Період, в якому зараз знаходиться Україна - початок реалізації нової України. Ці 7 років до фінішу - дуже мало, а зробити потрібно багато», - зазначила Осіпенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: