Свистун закинула Ганущину дерибан майна, той порадив подивитися на себе

15723538_1281440018583818_4667021395216317835_o-1

Публічна перепалка трапилася під час звіту голови облради Олександра Ганущина. Представниця фракції «Самопоміч» Інна Свистун, яка також обіймає посаду начальника управління комунального майна ЛМР закинула голові облради непрозоре управління комунальним майном.

«Цей рік показав, як ми "ефективно" управляємо майном. До принципу прозорості, ми цього року якось не дійшли. Переді мною лежить рішення, яке ми прийняли у вересні, де знову пішли об’єкти на приватизацію способом викупу, і переді мною лежить затверджена управлінням майном спільної власності оцінка по об’єкту на Княгині Ольги, де ми метр квадратний пропонуємо продати трохи більш ніж за 500 доларів. Фракція "Самопоміч" незважаючи на всі наші старання, з пропозицією публічності, прозорості, продажу майна через аукціон в цьому році не досягнула такої позиції облради. Це наше величезне недопрацювання перед громадою. Ми живемо в маленькому середовищі і ходять слухи, яке велике щастя, в якому розмірі звалилося на тих, хто відповідні проекти рішення підтримував. Яка позиція ради буде в 2017 році  щодо ефективного управління майном. Чи ви будете дотримуватися лозунгів вашої партії – "жити по новому", чи будемо продовжувати попередні позиції дерибану, які завжди тут відбувалися?», - заявила Інна Свистун.

Втім голова облради у боргу не залишився.

«Дуже важливо, щоб точка сидіння не визначала точку зору. Це нормальне питання для депутата, кожен має свою філософію цього процесу. Але є точка зору посадової особи. Я точно знаю, що як посадова особа, начальник відділу комунального майна Львова неодноразово візувала ухвали по викупу майна орендарями і суборендарями, в тому числі і в цьому році. Я б хотів щоб ми були однакові. Є десятки таких випадків, які приймаються в сесійній залі міської ради без жодного обговорення. І закидати це тут своїм колегам — це не зовсім правильно», - відповів Олександр Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: