Діти зі Львова у Варшаві заспівали колядки президентові Польщі

194df8014cc7359d17897937cd25ec68_xl

П’ятнадцятеро дітей з України і стільки ж діток з Польщі приїхали на коляду до президента Польщі Анджея Дуди. Зустріч відбулась у президентському палаці у Варшаві.

П’ятнадцятеро дітей з України і стільки ж діток з Польщі приїхали на коляду до президента Польщі Анджея Дуди. Зустріч відбулась у президентському палаці у Варшаві.

Візит тривав сім днів, кожен з яких був присвячений окремій темі. Про це повідомив депутат Львівської міської ради, засновник ГО «Центр європейської культури та освіти» Михайло Дідух.

«Маленькі львів’яни передали родині президента подарунки зі Львова, співали колядок. Також щодня вони мали надзвичайно цікаві зустрічі, адже щоразу він був присвячений якійсь темі, наприклад, був день історії, день спорту. Зустрілись дітлахи з міністром транспорту і морської господарки, який виїздив з ними на Балтійське море. Міністр культури готував з дітьми Святвечір, разом із заступником міністра молоді і спорту побували у музеї футболу. Також діти були на презентації футбольного клубу «Легія», - розповів Михайло Дідух.

На думку депутата, подібну акцію було б доречно провести в Україні та запросити польських дітей до Львова.

«Усі 7 днів польські і українські діти жили однією родиною. Це дружба, яка залишається в серцях діток на довгі роки. Сподіваюсь, що управління культури спільно із управлінням туризму могли б провести таку акцію, щоб запросити діток з польської боку до нас, аби краще запізнати одне одного».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: