Стрийська районна лікарня отримала сучасне медобладнання

untitled_hdr2

За кошти ДФРР у Стрийську районну лікарню придбали сучасне медичне обладнання.

За рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів у Стрийську районну лікарню закупили сучасну медичну апаратуру. Зокрема,  цифровий  флюорографічний апарат та комплекс відеоендоскопічної апаратури. Про це повідомили в департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

За словами директора департаменту Романа Филипіва, це перший подібний проект в області, який реалізовано за кошти державного фонду регіонального розвитку.

«З державного бюджету було оплачено кошти в сумі 3,7 мільйона гривень, з місцевого 416,7 тисяч гривень, - зазначив Роман Филипів. - В результаті успішної реалізації проекту закуплено цифровий флюорографічний апарат та  комплекс відеоендоскопічної апаратури (два робочі тіла) з операційним блоком – діатермокоагулятором, кліпатором, ін’єкторами та допоміжними аксесуарами. Нове обладнання встановлено та використовується».

Крім того, реалізація Проекту збільшує ресурсну забезпеченість районної лікарні через економію коштів на проведення малоефективних ремонтних робіт обладнання, що повністю вичерпало свій ресурс, та на витратні матеріали. Вивільнені кошти будуть спрямовані на інші нагальні потреби лікарні.

Постачальниками обладнання є два підприємства: ТзОВ «Нова медична група», фірма «Квант ЛТД».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: