У ЛМР повідомили деталі конкурсу для перевізників

В управлінні транспорту ЛМР не мають наміру подрібнювати лоти для перевізників, як цього вимагали громадські активісти і депутати.

Нагадаємо, вони аргументували таку вимогу тим, що велика кількість маршрутів в одному лоті позбавляє владу впливу на перевізника.

«Ми такої думки теж були в управлінні, але ми розмовляли з перевізниками. Якщо перевізник виграє лот на 2-3 маршрути, то фінансово-економічна сторона цього процесу дуже складна.  Зараз два автопарки – 30-ий і «Міра і К» – закуповують нову техніку, це дуже великі кошти. Приватному підприємству сьогодні закупити нову техніку - недосяжна мета. Тому зійшлися на думці щоб збільшити фінансово- економічну складову наших перевізників залишити лоти великими», – розповів Дивись.info начальник управління транспорту Віктор Щир.

Водночас управління буде наполягати на запровадження фінансових санкцій для перевізників-порушників.

«Щоб ми  могли перевізника, якщо він порушив умови, оштрафувати. Це ми хочемо прописати. Не хочу говорити наперед, поки ми це не зафіксували в договорах, але, думаю, ми це проб’ємо, щоб мати хоч якийсь вплив не перевізників», – додав Віктор Щир.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: