У поліції розповіли про нічні пригоди п'яної чиновниці

15747788_1777044942557648_9082051178964766403_n
Надія Щур

Сьогодні, 30 грудня, вночі на трасі Львів-Рава-Руська патрульні зупинили автомобіль, за кермом якого була в стані алкогольного сп’яніння голова Жовківської РДА Надія Щур.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Як зазначається, близько 23:00 години патрульні отримали орієнтування про автомобіль Шевроле Авео, водій якого з явними ознаками алкогольного сп'яніння.

Об 00:25 автомобіль було виявлено на автодорозі М-09 Львів-Рава Руська близько 58 км. Автомобіль рухався із порушеннями правил дорожнього руху, маневрував по дорозі, а також мав увімкнені протитуманні фари без умов недостатньої видимості. Було прийнято рішення зупинити даний автомобіль.

Після зупинки та недовгої розмови у водія було помічено ознаки алкогольного спяніння. Водію було запропоновано пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці, проте останній відмовився та повідомив що хоче проходити огляд у медзакладі.

Було прийнято рішення доставити водія на огляд до Львова на вулиці Наукова 49. У приміщенні наркодиспансеру лікар, відібрала на аналіз біоматеріали і не дозволяла патрульним бути присутніми та не дала можливості поставити підпис на пломбі.

Протягом всього часу у приміщенні перебували активісти із різних громадських організацій, у яких події викликали великий резонанс. Виник конфлікт. На місці працювали також слідчі. Було написано спочатку дві заяви про можливе фальсифікування результатів свідчення та шахрайські дії, оскільки лікар не надав жодних документів, які б підтвердили її право перебувати у приміщенні наркодиспансеру та проводити будь які дослідження. СОГ відібрали заяви та жодних інших дій не вчинили.

Згодом провели аналізи і вони виявилися негативними. Ситуація і надалі триває.

Додамо, що голова Львівської ОДА Олег Синютка повідомив, що зважаючи на суспільний резонанс і вищезгаданими подіями, голова Жовківської РДА Надія Щур написала заяву на звільнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: