На Добасі відкрили мости, будівництво яких тривало кілька місяців

c1bdgxnxeaewxnc
фото: Генадій Зубко, Twitter

В Донецькій області відкрили два відбудованих мости через річки Казенний Торець та Сіверський Донець.У суботу на церемонії відриття був президент Петро Порошенко, пише УП.

В Донецькій області відкрили два відбудованих мости через річки Казенний Торець та Сіверський Донець.У суботу на церемонії відриття був президент Петро Порошенко, пише УП. 

«Простим і зрозумілим проявом відновлення країни є відкриття двох відбудованих мостів через дві річки Донбасу – Сіверський Донець та Казенний Торець. Третій, телевізійний міст, дозволить нам зараз приєднатися  до цієї урочистої церемонії», - сказав Порошенко.

У прес-службі глави держави зазначили, що відновлення мосту через річку Сіверський Донець поблизу села Закітне почали 26 вересня 2016 року.

Договір на виконання робіт із будівництва мосту через річку Казенний Торець поблизу села Семенівка було укладено 12 вересня 2016 року. Цей міст зруйнувався внаслідок вибуху та руйнування прогонових будов і опор, що унеможливило рух транспортних засобів і пішоходів.

Водночас, віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко на своїй сторінці у Twitter написав, що ці два мости відновлюють «дві потужні транспортні артерії».

bezymyannyj

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: