Перший день Нового року в кількох регіонах Україні буде сніжним

x_461b36d5
фото: Клубу Поезії

На заході країни, а також у Вінницькій, Миколаївській і Одеській областях у перший день 2017 року буде без опадів, на решті території пройде невеликий короткочасний сніг. Про це повідомляє Gismeteo, пише Укрінформ.

На заході країни, зокрема у Львові, а також у Вінницькій, Миколаївській і Одеській областях у перший день 2017 року буде без опадів, на решті території  пройде невеликий короткочасний сніг. Про це повідомляє Gismeteo, пише Укрінформ.

«У неділю, 1 січня, на заході країни, а також у Вінницькій, Кіровоградськой, Дніпропетровській, Луганській, Запорізькій, Миколаївській і Одеській областях без опадів, на решті території країни пройде невеликий короткочасний сніг. Водночас в західних областях, а також у Вінницькій, Кіровоградській і Одеській областях встановиться ясна погода, в Херсонській, Миколаївській і Дніпропетровській областях буде хмарно з проясненнями, на решті території України — похмуро», - йдеться в повідомленні.

Температура повітря вночі складе -10...-3 °С, вдень стовпчики термометрів варіюватимуться в межах -3...+2 °С, у західній частині повітря місцями прогріється до +4 °С.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: