Порошенко прибув в Широкине

277430
фото: Петро Порошенко, Twitter

Президент України Петро Порошенко з американською делегацією на чолі із сенатором Джоном Маккейном прибули на командний пункт в районі Широкіно на лінії розмежування, щоб привітати військовослужбовців з Новим роком, інформує 112.ua.

Президент України Петро Порошенко з американською делегацією на чолі із сенатором Джоном Маккейном прибули на командний пункт в районі Широкиного на лінії розмежування, щоб привітати військовослужбовців з Новим роком, інформує 112.ua.

«Прибув на командний пункт в районі Широкиного з Джоном Маккейном, Ліндсі Гремом та Емі Клобучар, щоб привітати наших Воїнів з Новим роком», - написав Порошенко у соцмережі.

Президент відвідав передові позиції української армії в районі проведення антитерористичної операції, зокрема завітав до підрозділу морської піхоти Військово-морських сил України, який тримає лінію оборони в Широкиному.

Петро Порошенко поспілкувався з особовим складом 36-ї окремої бригади морської піхоти, привітав українських воїнів з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим та вручив новорічні подарунки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: