Один із кабельних операторів виключить із сітки телеканал Інтер

Про це написав директор кабельного оператора Ланет Маріан Івасюк на своїй сторінці у Фейсбук, мотивуючи відключення реформаторським духом.

Про це написав директор кабельного оператора Ланет Маріан Івасюк на своїй сторінці у Фейсбук, мотивуючи відключення реформаторським духом.

«Мережа Ланет досягла в переговорах з медіагрупи компромісу зі всіх критичних питань (синхронне підписання договорів, пакетне розміщення каналів в соціальному пакеті, розміщення каналів на перших кнопках інші), - йдеться у дописі. - Проте, слідуючи реформаторському духу змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (щодо уточнення умов Розповсюдження програм телерадіоорганізацій у складі універсальної програмної послуги), спрямованих на лібералізацію економічних відносин учасників ринку кабельного телебачення, ми вирішили підтримати конкуренцію між найбільшими медіагрупами і забезпечити додаткові можливості для незалежних телеканалів».

«Стимулюючи медіагрупи до конкуренції, у 2017 році в нашій кабельній мережі будуть ретранслювати канали тільки 3 з 4 медіагруп, - написав Івасюк. - Ґрунтуючись на поточних рейтингах телеперегляду, групою яка не потрапила до числа тих, хто залишаються стала «Inter Media Group».

P.S. На прохання дистриб'ютора групи «Inter Media Group», на час свят (до 10 січня) їх телеканали продовжать ретранслюватись в нашій мережі», - додав директор кабельної мережі.

Водночас, на запитання про те, кого включать у пакети замість «Inter Media Group»,  Маріан Івасюк повідомив, що це будуть телеканали Правда Тут, English club, ATR та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: