У Дрогобичі визначили найкращого депутата минулого року

Найкращим депутатом Дрогобича минулого року городяни назвали укропівку Олену Жуковську. Це результат опитування, проведеного Дрогобицьким радіо «Франкова земля».

15780686_1081587031969485_803884146133021469_n

У рейтинговій таблиці «Автор року «Франкова земля»-2016» у номінації «Депутат» серед міських обранців першість здобула Олена Жуковська, очільник дрогобицьких укропівців, голова фракції «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» у Дрогобицькій міській раді, заступник голови бюджетної комісії в ДМР.

«Попереду чимало справ, що маємо зробити разом із громадою: цього річ почистили захаращене озеро, наступного року маємо зробити навколо нього гарну зону відпочинку. Місто встигло забути про те, що таке нормальні контейнери для сміття. То ж облаштовуємо сміттєві майданчики з новими контейнерами. Сподіваємось, що місто тепер стане значно чистішим. Відремонтували підлоги в дитячому садочку «Берізка», шатровий дах на вул. Нафтовиків. Розпочали ремонт дороги із заміною водогону по вул.Бориславській, сподіваємось на завершення в 2017 році. Разом будемо пильнувати, щоб такі ремонти проводились якісно і без зловживань.

Ми розпочали роботи на окрузі, де нічого не робилось майже 55 років! Тому не тільки від нас, від нашого бажання щось змінити, нашої депутатської та громадської активності залежать темпи та результати роботи. І ще, що важливо: все, що робить депутат, можливо лише за активної підтримки громади! Тому дякую за довіру та підтримку, інколи просто за добрі слова в нашу адресу! Коли це все є – дійсно хочеться якнайбільше зробити для людей», – відповідає Олена Жуковська на оцінку її роботи мешканцями Дрогобича за перший рік депутатства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: