Стали відомі подробиці затримання на хабарі в 140 тисяч гривень помічника нардепа

pm854image008

140 тисяч гривень вимагав помічник-консультант народного обранця за лобіювання інтересів комерційних структур, а також не втручання у їх господарську діяльність.

Затримали його оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції та слідчі військової прокуратури Львівського гарнізону Західногорегіону України.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Нацполіції України.

В повідомленні йдеться, що співробітники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області ДЗЕ Національної поліції України та військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону затримали зловмисника під час одержання ним неправомірної вигоди.

Помічник народного обранця вимагав гроші за лобіювання бізнес інтересів комерційних структур або, навпаки, невтручання в їх діяльність шляхом відсутності депутатських запитів та звернень на адресу підприємств.

pm612image007

Поліція задокументувала факт вимагання та одержання ним неправомірної вигоди у розмірі  140 тисяч гривень від представника будівельної компанії Львова.

Відповідно ч. 3 ст.369-2 (Зловживання впливом) Кримінального кодексу України, за якою відкрито кримінальне провадження, помічнику-консультанту народного обранця загрожує ув’язнення на строк до 8-ми років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, протягом 3 січня оперативники Управління захисту економіки у Львівській області ДЗЕ Національної поліції затримали 3-х посадовців-хабарників у різних сферах економіки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: