На українсько-польському кордоні затримали чотирьох нелегалів

142140
Фото ілюстраційне

Родину нелегальних мігрантів із Сирії та громадянина Туреччини затримали прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону біля українсько-польського кордону.

«Усі затримані вочевидь розраховували в заметіль, не залишаючи слідів на снігу, обійти пункт пропуску та дістатись сусідньої Польщі. Також продовжуються оперативні заходи щодо встановлення осіб, можливо причетних до організації їх спільного переправлення через кордон. Наразі громадян затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи та подальшого притягнення до відповідальності за спробу порушення державного кордону України», — йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Крім того, у відомстві кажуть, що ще одного подорожувальника прикордонники відділу «Рава-Руська» Львівського загону затримали на відстані одного кілометра до кордону. Як згодом з’ясувалося, при собі порушник мав закордонний паспорт громадянина Алжиру.

Також стало відомо, що певний час він проживав в Україні як студент столичного навчального закладу й мав дозвіл на тимчасове проживання тут. Хлопець зізнався, що шукав кращої долі в одній із країн Євросоюзу. На порушника також склали протокол за статтею 204–1 Кодекса про адміністративні правопорушення.

Рішення про притягнення до відповідальності порушників державного кордону в подальшому прийматиме суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: