Відтепер у ЦНАПах Львова можна отримати ID-паспорт

a3f130e-id-kartka-original

5 січня у Центрах надання адміністративних послуг міста Львова розпочали надавати послугу з видачі ID-паспортів громадянина України, а також для виїзду за кордон.

Усі документи оформлюють одразу у Центрі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіла директор  департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, у кожному Центрі надання адміністративних послуг облаштоване одне робоче місце, яке дозволяє надавати відвідувачам таку послугу, проте згодом, оцінивши затребуваність послуги, за потреби збільшать робочі місця, щоб уникати черг і максимально забезпечити  потреби відвідувачів.

«Поки що є 4 робочі станції, по одній в кожному ЦНАПі, можна приходити в Центр, отримувати інформацію, оплатити послугу, замовити, якщо потрібно, необхідні додаткові документи (оформлення довідки чи місця проживання тощо), також скористатись сервісом попереднього запису на прийом, — розповіла директор  департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик. — Усі документи оформляються одразу на місці, одразу відбувається фотографування. Обладнання сучасне, закуплене згідно вимог Міграційної служби України, є зв’язок з демографічним реєстром, тобто усі необхідні дані ми передбачили і належним чином облаштували, щоб послуга була належної якості».

Перелік документів і розмір оплати за дану послугу буде повідомлено згодом на сторінці Центру надання адміністративних послуг Львова за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: