У Білорусі сортування сміття популяризують єноти (відео)

50_main
Скріншот з відео

У Білорусі популяризують роздільний збір сміття за допомогою соціального ролика з єнотами-барабанщиками під назвою «Наша турбота, а не єнота».

Уже кілька років у Білорусі існує рух «Мета — 99». Його мета — навчити і навчитися сортувати 99% своїх відходів (ця цифра — «символ того, що ми прагнемо до максимуму, розуміючи при цьому, що досконалості немає», — кажуть представники руху), — пише TUT.BY.

Ініціатором і координатором «Цілі — 99» є установа «Оператор вторинних матеріальних ресурсів», створена Міністерством житлово-комунального господарства РБ.

Читайте також: Білоруський телеканал «Белсат» не припиняє роботу, — продюсер

Минулого року «Оператор» оголосив конкурс рекламних ідей серед білоруських рекламних агенцій. Переможцем стала агенція AIDA Pioneer Branding & Creative. У його рекламному ролику єноти-барабанщики сортують сміття під музику. Ролик є частиною рекламної кампанії «Наша турбота, а не єнота».

Як розповіли TUT.BY представники руху, «за допомогою веселого ролика з єнотами ми намагаємося звернути увагу на проблему побутових відходів тих жителів Білорусі, хто зовсім ніколи в житті не замислювався про екологічні питання. А ще розширити аудиторію».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: