Громадськість домоглася особистого контролю розслідування резонансного ДТП у Харкові

list
Фото ілюстративне

27 грудня у Харкові сталася ДТП, у якій загинув брат українського поета Артема Полежаки Олександр та його 8-місячна донька. Завдяки громадськості, справа набула розголосу.

У Харкові 27 грудня водій на джипі «Toyota Prado» виїхав назустріч автомобілю «ВАЗ-2102», в якому їхав Олександр Полежака з 8-місячною донькою. Дитина загинула на місці, чоловік — через день у лікарні. Як з’ясувалося, за кермом джипа знаходився Павло Мороз, який був у стані алкогольного сп’яніння і до того вже вчинив два ДТП. Про це на своїй сторінці у Мережі повідомив український поет Артем Полежака.

Читайте також: Невинні просиділи у СІЗО шість років: стали відомі подробиці резонансної справи на Львівщині

Подія швидко набула розголосу і, завдяки активності громади, вдалося «достукатися» до вищих керівників правоохоронної ланки. Так, за словами музиканта, лідера групи «Гайдамаки» Івана Леньо, справу взяли під особистий контроль генпрокурор України Юрій Луценко та в.о. керівника Нацполіції Вадим Троян.

Скрін зі сторінки Івана Леньо у Фейсбуці

Скрін зі сторінки Івана Леньо у Фейсбуці

ІА Дивись.info також направила власний інформаційний запит до ГУ Нацполіції Харківської області, аби з’ясувати, на якому етапі розслідування зараз та що загрожує винуватцю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: