Львівське сміття знайшли в кар’єрі у Жовкві (фото, відео)

15895199_1422035201194143_3283647766857543981_n

Сьогодні у Жовкві, на місці глиняного кар’єра депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський виявив сміття, привезене зі Львова.

«Сьогодні на території цегельного заводу, ми, разом з моїм помічником Олегом Вольським, знайшли чергове незаконне сміттєзвалище, куди звозять сміття зі Львова. Сміття тривалий час привозили і скидали в кар'єри. Один кар'єр засипаний повністю, зверху присипаний снігом. У інший, за повідомленням очевидців, лише за вчорашній день, скинули щонайменше три контейнеровози і розрівняли сміття трактором», – повідомив Ігор Муравський.


Про не законне сміттєзвалище депутат дізнався від мешканців району, які раніше помітили сміттєвози.

«За їхньою інформацією, сміття завозять з грудня 2016 року і до сьогоднішнього дня. Точна кількість завезеного сміття не відома. Виїзд на місце події підтвердив достовірність інформації - на території кар'єру було знайдено чеки із львівських супермаркетів, датовані 3 січня 2017 року, ліцензійні договори між ТзОВ «Ю-КОНТРОЛ» та ГО «НЕЗАЛЕЖНІ», з львівською реєстрацією та багато іншого», – зазначив Ігор Муравський.

Депутат має намір звернутися до поліції, прокуратури, СБУ, Держекоінспекції з вимогою негайно відреагувати на порушення.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: