Бюджет Львівщини поповнився на 3 мільйони

За 2016 рік працівники головного управління Держгеокадастру у Львівській області надали більше 264 тисяч адмінпослуг громадянам та юридичним особам.

Про це повідомили в головному управлінні Держгеокадастру у Львівській області.

«На безоплатній основі громадяни отримали 220,8 тисяч послуг, а це 84% від загальної кількості, - розповів начальник Головного управління Андрій Кавецький. - Ще 43,8 тисяч послуг (16%) фахівці землевпорядної служби надали на платній основі. За ці послуги нарахована плата у сумі 3,55 мільйони гривень. Кошти спрямували до загального фонду державного бюджету».

За словами Андрія Кавецького, найчастіше громадяни звертались щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Працівники Держгеокадастру опрацювали 37,1 тисяч таких запитів, що становить 84% від загальної кількості платних адмінпослуг.

«Серед безоплатних адмінпослуг найбільш поширеними були запити щодо державної реєстрації земельної ділянки - 77122, про видачу витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку землі - 29336. Також безоплатно надано 25460 довідок з державної статистичної звітності про наявність земель та їх форму власності і висновків про погодження документації із землеустрою», - резюмував начальник головного управління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: