Стали відомі деталі ДТП, у якій постраждали п’ятеро людей

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «BMV X5”, виїжджаючи на головну дорогу, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Фольксваген Транспортер».

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 січня, близько 14.30, між селами Викоти та Бісковичі Самбірського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «BMV X5”, 38-річний мешканець одного з сіл Мостиського району, виїжджаючи на головну дорогу, не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з мікроавтобусом «Фольксваген Транспортер», яким керував 36-річний мешканець Старосамбірського району. Внаслідок зіткнення водій та четверо пасажирів «Фольксвагена», з яких 16-річна дівчина, отримали травми різної важкості та були доставлені у Самбірську лікарню. Після наданої медичної допомоги пасажири мікроавтобуса були відпущені, а водій з переломами двох ребер залишився на стаціонарному лікуванні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: