Як виглядає відпочинок у Кронцплатці, де катається на лижах мер Львова

i1

Сьогодні з’явилася інформація, що Андрій Іванович Садовий відпочиває в Альпах, на італійському гірськолижному курорті у Кронцплатці. Користувачі соцмереж розмістили відповідні фото. У міській раді справді підтвердили, що мер у відпустці, однак не уточнили, де саме.

ІА Дивись.info поцікавилася, що таке катання на лижах в Італії і скільки це коштуватиме.

Регіон Кронплатц знаходиться в Південному Тіролі і об'єднує відразу декілька долин навколо гірського масиву Кроплатц. Усього в навколишніх долинах – Валь Пустерія (нижня її частина), Вале Ауріна, Вале Д’Антерсельва і Вале Ді Касіес знаходиться 13 селищ, розташовані на висоті від 786 до 1650 м, і які є місцевими зимовими курортами. Найбільші з них і найцікавіші для туристів –  Бруніко (один з найулюбленіших курортів російських туристів), Ріськоне та Сан Віджіліо.

Натомість серед спортсменів, які займаються біатлоном і біговими лижами , користуються популярністю Антерсельва і долина Валь Ді Касіес. Для сноубордистів тут є сучасний сноу-парк «Plan de Corones», обладнаний трамплінами.

Для любителів екстриму у Кронцплатці є кілька «чорних» трас, «Sylvester», «Herrnegg», «Pre da Peres», «Erta і Piculin», що, до речі, не характерно для альпійських гірськолижних курортів.

карта

Крім катання на лижах, у Кронцплатці можна грати у боулінг, є 49 тенісних кортів, басейни, льодові стадіони, кінотеатри, фітнес-центри, школи альпінізму. Одне слово, будь-яка примха за ваші гроші. Гурманам теж знайдеться розвага – місцеві ресторани, кафе, бари пропонують страви тірольської, італійської або європейської кухні.

Ціни на скі-пас в Кронплатці:

1 день для дорослого низький сезон: 38 євро.

1 день для дорослого високий сезон: 47 євро.

6 днів для дорослого низький сезон: 189 євро.

6 днів для дорослого високий сезон: 236 євро.

У Кронцплатці сотні готелів, пансіонатів і навіть є резиденції, від 4*S до значно скромніших 2*.

Ціни на номери за добу стартують від 34 євро за добу на двох, 4*S приблизно від 294 євро, але це якщо бронювати напряму, а не купувати тур через туроператора. Наприклад, російські туроператори пропонують найнижчу ціну за проживання у готелі 3* (7 ночей) від 677 євро (у низький сезон), зараз вартість від 1354 євро.

До речі, зважаючи на електронну декларація Андрія Івановича, такий відпочинок йому не по кишені, адже його зарплатня за 2015 рік була усього понад 107 тисяч гривень, тобто понад 8900 гривень на місяць. Однак такий відпочинок цілком може собі дозволити дружина Садового, яка 2015 заробила понад 521 тисячу гривень за основним місцем роботи і ще понад 230 тисяч гривень – за сумісництвом (йдеться про Телерадіокомпанія «Люкс», кінцевим бенефеціарним власником якої є Катерина Кіт-Садова).

Нагадаємо, сьогодні користувачі соцмереж повідомили, що Андрія Садового було помічено на гірськолижному курорті в Італії.

А щойно сам Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбук підтвердив, що справді знаходиться у Кронцплаці разом із сім’єю. Родина мешкає у готелі Heinz (3*).

сад

А ось так виглядає готель Heinz.

15995712_1081679455276261_1268716508_n

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: