Чому на Львівщині знову перенесли конкурс на обласний маршрут

7db743e62f6326bdbf9a6c0d389f09a43673

Конкурсний комітет знову не зміг визначити перевізника на обласний маршрут №138.

Попередня спроба завершилася тим, що львівському комунальному АТП-1 дали можливість надати додаткові документи щодо наявності у штаті підприємства достатньої кількості водіїв. Однак сьогодні виникла інша проблема. З’явилася інформація що подані двома претендентами транспортні засоби задіяні на міських маршрутаху Львові.

«Були проаналізовані дані по двох претендентах, як по факту, так і по даних GPS. Також було звернення в управління транспорту з проханням дати інформацію щодо випуску на лінію транспортних засобів. У мене є роздруковані звіти за кілька днів. Наприклад 4 грудня транспортний засіб АТП-1, який поданий на маршрут 138 їздив на 46-у маршруті, інший на маршруті 5А, ще один автобус – теж на 46 –му. Аналогічна  ситуація складається на 19 грудня з АТП 14630 – один транспортний засіб їздив  на 36-у маршруті, інший  - на 15-у, ще один – на 42 маршруті. Такі самі звіти є за кожен день грудня, де транспортні засоби які подані на конкурс є задіяні на міських маршрутах. Це згідно відповіді управління транспорту міської ради», - заявив член конкурсного комітету Святослав Товстига.

«Ми теж зверталися до міської ради і згідно відповіді автобуси подані перевізниками –претендентами на автобусних маршрутах у Львові не задіяні. Ми маємо суперечливу ситуацію, коли ЛМР пише, що машини не задіяні, а член конкурсного комітету читає лист теж від ЛМР, де є машини задіяні», - заявив в.о.директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації Роман Кокотайло.

Читайте також: Махінації з міськими та обласними маршрутами, або чи буде у Львові якісний транспорт?

«Наприкінці грудня ЛМР доручила заключити тримісячні договори з міськими перевізниками. Виходячи з цього  мене цікавить, а чи актуальна ця інформація, що ці машини не є обтяжені  станом на момент коли були заключені ці договори. Чи станом на зараз смашини не є обтяжені?» - заявив Святослав Товстига.

Зрештою конкурсний комітет вирішив звернутися до ЛМР щодо використання транспортних засобів,  які можуть бути обтяжені договорами, що вступили в дію в січні. Відповідну інформацію містку раду просять надати до 23 січня, щоб 25 січня її міг розглянути на засіданні конкурсний комітет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: