В «Іграх Нескорених» хочуть взяти участь 166 військових

1475218681_50

У січні відбудеться фінальний етап відбору і тестування збірної команди України, яка візьме участь у міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Нескорених».

У січні відбудеться фінальний етап відбору і тестування збірної команди України, яка візьме участь у міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Нескорених».

Повідомляє Урядовий портал.

Це змагання військовослужбовців, поранених під час бойових дій. Вони відбудуться у Торонто (Канада) у вересні цього року.

Перебіг підготовки України до цих змагань обговорили на нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе.

«Під координацією Міністерства оборони усі відомства оборонно-безпекового сектора та інші міністерства і органи центральної влади та місцевого самоврядування мають разом з громадськими організаціями створити належні умови для того, щоб наша команда здобула перемогу», - сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе під час наради.

До робочої групи надійшло 166 анкет від кандидатів на участь у змаганнях. Після відбору, який відбудеться у січні, розпочнеться перший етап тренувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: