На Водохреща у Львові підготують ополонку для занурення

opolonkanapohulianci-ec12247318bcf401f87f4018b26b87d8

У четвер, 19 січня, на озері Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина 29) з 12:00 до 17:00 можна буде безпечно скупатись у ополонці. Ось уже кілька років поспіль організатори з туристичного клубу «Манівці» облаштовують усе для того, щоб зимове купання пройшло з користю.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

На охочих долучитись до здорової традиції зимового купання чекатимуть традиційні підготовлена ополонка, чергування рятувальників та ватра.

«Заохочуємо до поширення цієї здорової традиції і запрошуємо усіх охочих, – говорить Тарас Білошицький, керівник туристичного клубу «Манівці». – Серед тих, хто приходить цього дня до нас, – як досвідчені «моржі», так і дуже багато «новачків». Тож якщо ви цього ще ніколи не пробували, не вагайтесь – це зовсім не страшно. Все, що необхідно, – рушник та резинові капці. Корисно захопити з собою термос з гарячим чаєм. Нагадуємо також, що алкоголь із купанням несумісні, тож допускатимемо лише тверезих учасників».

А для того, щоб зробити купання не лише здоровим, а й веселим, планують встановити на березі надувну гірку, з якої можна буде з’їхати у крижану воду. Кошти доброчинних пожертв учасників цієї забави будуть перераховані на лікування дітей, що знаходяться під опікою благодійного фонду «Крила надії».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: