У Червонограді патрульні затримали крадія автомобіля

Прокинувшись, 53-річний мешканець Червонограда дізнався, що вночі 15 січня його автомобіль «Таврія» був викрадений, а вранці працівники поліції вже затримали зловмисника та вилучили у нього легковик.

Прокинувшись, 53-річний мешканець Червонограда  дізнався, що вночі 15 січня його автомобіль «Таврія» був викрадений, а вранці працівники поліції вже затримали зловмисника та вилучили у нього легковик.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

В повідомленні йдеться, що патрульні помітили автомобіль, який рухався вулицею Шевченка без ввімкнених світлових приладів. На вимогу зупинитися водій не відреагував, збільшуючи швидкість, почав втікати. Правоохоронці зупинили автомобіль та затримали водія.

Як з’ясували поліцейські, за кермом «Таврії» перебував раніше судимий 21-річний місцевий мешканець.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).  Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Зловмисник затриманий в порядку, передбаченому ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: