ВВС розслідує витік останньої серії «Шерлока» в Росії

5795056325435------------------------------_1200

ВВС офіційно заявила, що веде розслідування витоку в інтернет третього епізоду четвертого сезону телесеріалу «Шерлок». Російський Перший канал, який має права на показ серіалу в РФ, уже заявив, що підозрює в інциденті хакерів.

«BBC Worldwide дуже серйозно ставиться до порушення нашої суворої системи безпеки, і ми ініціювали повне розслідування того, як стався цей витік», - йдеться у заяві комерційного підрозділу корпорації, який займається поширенням серіалу.

Перший канал Росії також повідомив, що перебуває в тісному контакті з ВВС та намагається виявити джерело матеріалів, викладених в інтернет.

«За попередньою версією, причиною була хакерська атака. Повною інформацією про інцидент Перший канал буде готовий поділитися з колегами після закінчення розслідування», - йдеться у заяві російського телеканалу.

Епізод під назвою «Остання справа» (Last Problem) у російській озвучці з'явився в мережі за кілька годин до офіційного виходу в телеефір на території Великої Британії.

На офіційній сторінці серіалу у Twitter творці «Шерлока» закликали глядачів не cкачувати і не поширювати нелегальну версію останньої серії.

Рейтинг заключної серії четвертого сезону серіалу в Британії став найнижчим за всю його історію.

Фінальний епізод зібрав середню аудиторію в 5,9 млн людей, тоді як першу серію «Шість Тетчер» 1 січня подивилися близько 8,1 млн глядачів.

Утім, як заявив сценарист і продюсер серіалу Стівен Моффат, він не виключає появи нового, п'ятого сезону «Шерлока».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: