Суд вкотре переніс засідання у справі конфліктної забудови на Антонича

SAM_6474-1
Суддя Роман Кидисюк

Господарський суд Львівської області 17 січня в черговий раз переніс засідання у справі забудови на Антонича, 3.

Сьогодні, 17 січня, Господарський суд Львівської області переніс засідання у справі забудови за адресою вул. Антонича, 3, передає кореспондент ІА Дивись.info. Цього разу засідання було вельми коротким через клопотання позивача.

Так, юрист і представник компанії-забудовника «ІРОКС» Ольга Бабій попросила суд перенести засідання «у зв’язку із зайнятістю в іншому судовому засіданні». В якому саме — не уточнила. Інженер компанії також направив до суду клопотання з проханням перенести суд у зв’язку зі смертю родича.

«Оскільки я володію технічними знаннями по предмету даного спору, прошу суд відкласти розгляд справи», — зачитав прохання представника позивача суддя Роман Кидисюк.

Відтак, засідання перенесли на 7 лютого.

Зазначимо також, що тепер справу розглядає суддівська колегія у складі Романа Кидисюка, Олени Щигельської та Андрій Мазовіти. Відповідне рішення прийняв на минулому засіданні Роман Кидисюк.

«З огляду на те, що є ще багато матеріалів, суд дійшов висновку про призначення колегіального розгляду справи, яка буде відбуватися у складі трьох осіб», — зазначив суддя.

Назарій Дзондза, який є довіреною особою ОСББ «На Антонича, 3» та мешканцем будинку вбачає у всій цій ситуації «певну гру». Утім, очікує справедливого рішення.

«Попередні мої думки такі: це якась, свого роду, гра. Але це суб’єктивні думки, засновані на емоціях. Де-юре, я розумію, що засідання по цій справі у такому складі судді розглядали з нуля, і по суті, було прогнозовано, що так чи інакше, засідання перенесуть на іншу дату», — каже Назарій Дзондза.

Назарій Дзондза

Назарій Дзондза

При цьому, чоловік і досі не розуміє, навіщо забудовник вв'язався у судову тяганину.

«Аномалія у тому, що коли забудовник продає нерухоме майно, він не продає просто право власності. Він також має забезпечити будинок усіма інженерними мережами. І зараз ми самі виконуємо ці зобов’язання за нього. Він заробив на нас все, що міг», — переконаний мешканець будинку.

Нагадаємо, за словами Назарія Дзондзи, забудовник здав будинок в експлуатацію без підведених інженерних комунікацій. Відтак, люди певний час жили без води, газу і світла.

Роботи з прокладання електричного кабелю до будинку на Антонича, 3 за ініціативою ОСББ свого часу перервалися сутичкою. У серпні представники забудовника намагалися завадити виконанню робіт працівниками від «Львівобленерго». Непорозуміння двох сторін переросло у сутичку, яку зупиняла вже поліція. Тоді правоохоронці були змушені здійснити попереджувальні постріли.

Будинок на Антонича, 3

Будинок на Антонича, 3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: