Стрілянина на Житомирщині, під час якої загинув львів’янин, сталася не через бурштин, – поліція

Безпосередня причина конфлікту із застосуванням зброї в місті Олевськ Житомирської області не пов'язана з незаконним видобутком бурштину.

Безпосередня причина конфлікту із застосуванням зброї в місті Олевськ Житомирської області не пов'язана з незаконним видобутком бурштину, інформує УНІАН.

Про це заявив начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

«За наявними відомостями, нічна сутичка місцевих жителів з групою приїжджих безпосередньо не пов'язана з незаконним видобутком бурштину. Зараз практично всі учасники конфлікту й транспортні засоби, на яких вони пересувалися, встановлені. Однак складність полягає в тому, що ці особи є жителями різних регіонів Житомирщини, Київщини та Львівщини», — розповів він.

Також Печененко повідомив про низку заходів, які наразі здійснюють слідчі і оперативники поліції для об'єктивного з'ясування всіх причин і обставин.

Серед таких: проведення обшуків за місцями проживання фігурантів кримінального провадження, ретельний збір й формування бази незаперечних доказів та призначення необхідних експертиз, в тому числі генетико-молекулярної і балістики. Крім того, поліцією вилучена зареєстрована зброя, яка була у частини учасників конфлікту під час зазначених нічних подій.

Водночас керівник Головного управління Нацполіції Житомирщини зазначив, що на Олевщині зараз вжито низку заходів, спрямованих на стабілізацію ситуації та забезпечення належного правопорядку у місті та районі. Отже, до цієї роботи залучені бійці спецпідрозділу ГУНП і нацгвардійці.

Нагадаємо, 16 січня, вночі на Житомирщині стався збройний конфлікт. у результаті якого одна людина загинула та шестеро отримали вогнепальні поранення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: