На Львівщині реалізують проект у сфері охорони здоров’я, який підтримує Всесвітній банк

Всесвітній банк активно підтримує реформу системи охорони здоров'я в Україні. До прикладу, ініціатива про яку говорили сьогодні у Міністерстві – це проект підтримки реформи та управління у сфері охорони здоров'я на 2017-2020 роки.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала т.в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун.

«Цей проект буде реалізовуватися у Львівській та Полтавській областях і , сподіваюся, що його позитивний досвід вдасться поширити і на інші регіони України.

Співпраця з регіонами надзвичайно важлива з огляду на процес децентралізаціі в Україні. Останні розробки в області децентралізації забезпечують підвищену юридичну та фінансову автономію на місцевих рівнях, а також гнучкість в наданні послуг в регіонах. Існує необхідність в розширенні технічної допомоги передових областей в їх зусиллях по проведенню реформи.

Я оптимістично налаштована на співпрацю не лише в рамках цього проекту, а й загалом з нашими міжнародними партнерами», – написала Супрун.

Вона додала, що команда МОЗ поділяє принципи відкритості та прозорості, за якими працюють міжнародні організації. Робота саме за цими цінностями і дозволяє ламати корупційні схеми і запроваджувати нові стандарти в сфері охорони здоров’я.

«Ми вже маємо дуже позитивний досвід співпраці з міжнародними організаціями у сфері закупівлі ліків. Проведення тендерів через міжнародні організації дозволяє ефективно використовувати бюджетні кошти, ламати старі корупційні схеми і забезпечувати українців якісними ліками», – зазначила міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: