«Слово людям!» Депутати прийняли рішення, не даючи слово мешканцям (фото)

IMG_8657

Сьогодні, 19 січня, ЛМР зібралась на позачергову сесію, на неї також прийшли активісти і мешканці мікрорайону Рясне, які протестують проти надання ЛКП Львівспецкомунтранс ділянки для пресування сміття в межах мікрорайону.

Про це повідомляє кореспондент ІА Дивись.info з сесійної зали.

«Слово людям!» - саме так активісти, що прийшли на сесію, скандували, аби домогтися виступу під час обговорення рішення про надання Львівспецкомунтрансу ділянки для пресування сміття в межах мікрорайону рясне.

IMG_8649

Втім, міський голова не надав їм слово, а рішення про визначення ділянок для пресування сміття - прийнято.

Після цього люди почали вигукувати «Ганьба!» та прориватись до президії.

Нагадаємо, сьогодні на позачерговій сесії депутати вирішують питання із катастрофічною ситуацією в місті з вивезення ТПВ. Водночас, у прийнятому проекті рішення йдеться про організацію тимчасових майданчиків для перевантаження і брекетування сміття. У рішенні пропонується організувати такі майданчики за наступними адресами: вул. Стрийська, вул. Городоцька, вул. Пластова, вул. Шевченка та вул. Персенківка.

Також у прийнятому рішенні є пункт, у якому пропонується  надати ЛКП Львівспецкомунтранс дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для  перевантаження і брекетування сміття за наступними адресами: вул. Стрийська 193 (1 га) і вул. Шевченка, 327 (0,6 га).  Крім цього, проектом передбачено виділення ЛКП Львівспецкомунтранс 97 млн грн у статутний фонд для реалізації цих проектів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: