Дива закупівель: у Стрию для дитсадка купили молоко по 180 гривень за літр

moloko_3

Дошкільний навчальний заклад №12 комбінованого типу Стрийської міської ради 17 січня підписав договір на постачання молока на 195 тис. грн з ПАТ «Тернопільський молокозавод» (філія «Стрий-молоко»).

Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro, пишуть Наші гроші.

Закупівлю було здійснено за прямим договором, тобто без проведення конкурсу, оскільки сума становить менше 200 тис. грн.

В оголошенні на Prozorro, а також у звіті про закупівлю вказано, що замовили 1084 літрів молока. Відтак вартість одного літра становитиме майже 179,9 грн. Водночас в оприлюдненому договорі кількість замовленого молока взагалі не вказана, як і вимоги до його жирності. На львівському ринку «Шувар» станом на 19 січня літр молока можна було придбати за ціною від 17 до 18,5 грн.

pdsn1

 

У цього ж підприємства садок замовив 475 кг твердого сиру по 147,4 грн (на «Шуварі» – 94-155 грн) і 690 кг вершкового масла по 130,4 грн (на «Шуварі» – 115-125 грн).

Згідно з ЄДР, кінцевим бенефіціарним власником ПАТ «Тернопільський молокозавод» (ТМ «Молокія») є Сергій Барановський, Віталій Ковальчук, Євген Лебяк та Віктор Нарольський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: