Працівник автомийки вкрав з каси 10 тисяч гривень, робочий телефон і втік на машині клієнта

Раніше судимий 23-річний працівник автомийки викрав з каси 10 тисяч гривень, взяв робочий телефон, сів у вимитий автомобіль клієнта і поїхав.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції у Львівській області.

У Франківський відділ поліції 19 січня за допомогою звернувся 32-річний директор однієї з автомийок міста. Чоловік повідомив, що вночі з каси мийки було викрадено 10 тисяч гривень, а також мобільний телефон «Самсунг» і документи працівників.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 23-річний львів’янин, працівник автомийки. Поліцейськими було також встановлено, що чоловік причетний до крадіжки автомобіля «Кіа Спортейдж», який знаходився на території мийки.

«Зловмисник викрав з каси гроші, взяв з собою робочий телефон, сів у помитий автомобіль клієнта автомийки і поїхав. Встановивши його особу, ми з’ясували, що він перебував у  розшуку за скоєння крадіжки», – повідомив в.о. начальника Франківського відділу поліції майор поліції Олександр Кінах.

Як встановили правоохоронці, викрадений автомобіль належить 52-річному мешканцю одного з сіл Пустомитівського району. Транспортний засіб у зловмисника вилучено і повернуто власнику.

За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) та за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Поліцейські затримали правопорушника, згідно із ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: