«Чого ви до нас на лижі не приїхали?»: як Садового зустрічали в Грибовичах

«Чого ви сюда прийшли?» - таким питанням сьогодні зустріли мешканці Гриибович і Малехова міського голову Андрія Садового

, який приїхав на полігон побутових відходів.

Мешканці навколишніх сіл побоюються, що на сміттєзвалище знову почнуть вивозити відходи. «Сюди не будуть возити сміття!» - вигукували люди.

Пояснення Андрія Садового, що єдиною метою приїзду є запобігання нового зсуву на звалищі нікого з людей не переконали. «Ми не допустимо щоб тут рили і сміттям підпирали, щоб нас труїли!». «В цивілізованій країні ви, або будь-хто на вашому місці, вже б бачили небо в кліточку!». «Ви в Європі буваєте. Чого ви до нас на лижі не приїхали?» - вигукували розлючені мешканці.

«Якщо Садовий сюди приїхав, значить є ризик що сюди возитимуть сміття, тому що у Львові гори сміття і йому нема куда діватися, зараз прийде потепління і в нього ще буде більше проблем» - пояснив настрої людей мешканець Грибовичів Володимир Сікорський.

«Сміття хочуть пресувати і пластиковими чи металевими стяжками стягувати. Воно не буде триматися і все розлізеться. Це буде нестабільне тіло сміттєзвалища, якщо буде нове сміття. По проекту хочуть знову 8 років возити сміття. Я бачив той проект. А Андрій Іванович з’явився тут тільки через, що поляки передають 6-8 градусів тепла на другий тиждень, і всіх собак хочуть спустити на Малехів і Грибовичі – що ми не дозволяємо звозити сюди сміття. Майже рік часу пройшов – ніяких  документів, нової ділянки немає, місто і область працюють окремо, не можуть поділити хто буде бізнес тримати. Ми за рекультивацію, але не сміттям Так робити ніхто з Малехова не дасть» - додав мешканець села Михайло Заяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: