Патрульні наздогнали сьогодні п'яного водія (фото)

16195064_1646512945650471_4487640620734554959_n

Сьогодні вночі на вулиці Богдана Великого патрульні наздогнали водія, який був був «під мухою» та намагався втекти.

Сьогодні вночі на вулиці Богдана Хмельницького патрульні наздогнали водія, який був був «під мухою» та намагався втекти.

Про це інформує Патрульна поліція Львова.

Патрульні помітили автомобіль Citroen Berlingo, який зупинився у лівій смузі орієнтовно на 15 секунд, перекривши проїзд іншим учасникам дорожнього руху. Інспектори зупинили водія. Полісмени з’ясували, що водій перебуває з очевидними ознаками стану алкогольного сп’яніння. Інспектори попросили у громадянина передати їм документи, на що він повідомив, що документи у салоні автомобіля та попрямував до нього. Проте, замість того щоб шукати їх, він швидко рушив з місця та намагався втекти.

Патрульні за лічені секунди наздогнали порушника. Оскільки громадянин не реагував на спеціальні сигнали, вони заблокували йому рух на вулиці Мідній завдяки ще одному екіпажу. 45-ти річного чоловіка затримали та доставили до Шевченківського відділу поліції, де на нього склали протоколи за керування автомобілем напідпитку та за невиконання вимоги про зупинку. Він відмовився проходити тест на стан алкогольного сп’яніння.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: