У Франківську пройде міжнародний фестиваль сучасного мистецтва

13346449_926330707489006_2707993187615652060_n

Фестиваль сучасного мистецтва PortoFranko Гогольfest цьогоріч PortoFranko Гогольfest відбудеться в кінці червня. Програму оприлюднять вже у квітні.

Фестиваль сучасного мистецтва PortoFranko Гогольfest цьогоріч PortoFranko Гогольfest відбудеться в кінці червня. Програму оприлюднять вже у квітні.

Про це пише «Репортер».

Нагадаємо, минулого року на час фестивалю Івано-Франківськ перетворився на культурну столицю – впродовж п’яти днів на різних локаціях відбувався масштабний Porto Franko Gogol Fest. Він поєднав у собі столичний пафос київського Гогольfestу та амбітність франківського PortoFranko.

«Не хочу називати хедлайнерів, але плани грандіозні, – додає співорганізатор фестивалю Роман Григорів. – Ми змінимо ще й концепцію. Минулого року це був чистий фестиваль сучасного мистецтва з окремими програмами. А в результаті топовими стали неординарні акції. Ми будемо робити синтетичні акції – об’єднувати різні жанри мистецтва. Як робили це в 2010 році (На фестивалі Porto Franko – Авт.). І такий пошук, експеримент дає нову якість і може бути успішним на фестивалі. Але будуть і чисті акції. Плануємо джазову, рок, електронну сцени».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: